Publisert:  05.02.11

Begnadalen Skytterlag

Begnadalen Skytterlag er tilsluttet Det Frivillige Skyttervesen, og er lokalisert i den sørlige delen av Valdres, nærmere bestemt i Sør-Aurdal Kommune.

Allerede for over 120 år siden var det et skytterlag i Begnadalen som ble kalt "Aadalen og Beindalens Skytterlag", og som en oppfølger av det ble Begnadalen Skytterlag stiftet i 1889.


Hjemmeside for skytterlaget, klikk her....

Her er link til   siden.

2017

Årsmøte i Begnadalen skytterlag 24.02.17, klikk her

Harald Hougsrud utnevnt som eresmedlem i skytterlaget, klikk her...

2016

Landsdelskretsstevne feltskyting i Opplandskretsen

Reidar Schlytter

Begnadalen skytterlag i samarbeid med  Hedalen  skytterlag            arrangerte Landsdelsstevne i feltskyting 5.-6-mars 2016. Arrenane for standplasser var i Buvassfaret og det var ca 180 skyttere fra Østlandet som deltok.Her kan du lese mer og se flere bilder, klikk her...

Her kan du lese Resultater fra feltskytingen i Buvassfaret,
klikk her....

2015

Her kan du lese referat fra årsmøte 16.01.15, klikk her....2011

Her kan du lese og se bilder fra årsmøte 04. februar 2011,
klikk her....

Styret i Skytterlaget 2011

Fra venstre: Ola Andreassen (sekretær) Harald Hougsrud (kasserer) Terje Viken (styremedlem) Odd Kolsrud (leder) Stein Arild Gulsrud (nestleder)

Terminliste for 2011, klikk her...

2012

Her kan du lese og se bilder fra årsmøte 10. februar 2012,
klikk her...
 
Møtet ble ledet av styreleder Odd Kolsrud som i sin innledning tok opp at  skytterlaget hadde utnevnt Ola Reidar Andreassen som eresmedlem, og leste opp begrunnelsen for årsmøte:


Ydmyk og stolt nyutnevnt æresmedlem i Begnadalen skytterlag

Nordisk mester for veteranskyttere

Publisert 20.07.12

Fra hjemmesiden til Nordre Land Sportsskyttere har vi hentet følgende artikel:


Odd Kolsrud vendte tilbake fra nordisk mesterskap for veteranskyttere med hele seks medaljer i bagasjen. To var av gylt valør, en var sølv, mens det ble tre bronsemedaljer.

Her kan du lese mer om superveteran Odd Kolsrud fra Begnadalen, som ble nordisk mester for veteranskyttere i Lathi, klikk her.....

Her er Odd Kolsrud på historisk grunn med fire av medaljene han kapret under veteran-nordisk i Lahti med det kjente hoppanlegget i bakgrunnen.

Publisert 17.08.12

Fra Landsskytterstevnet 2012

Odd Kolsrud ble norgesmester i klasse Veteran 73 både på bane og feltskyting under årets Landsskytterstevne på Voss! Han er nærmest uslåelig i sin klasse og skjøt fullt hus i begge skytegrenene.Her kan du lese mer og se flere bilder fra Landsskytterstevnet,
klikk her...

Publisert 19.08.12

Fra "Skytingens Dag 2012"

Søndag 19. august kl 11.00 arrangerte Begnadalen Skytterlag "Skytingens Dag" på skytterbanen i Begnadalen. Innledningsvis ble heltene fra Landsskytterstevnet hedret med Odd Kolsrud i spissen.Her kan du lese og se flere bilder fra "Skytingens Dag 2012" ,
klikk her....

2013


Begnadalen Skytterlag, årsmøte 2013.

Styre i 2013 består av: Odd Kolsrud, Stein Gulsrud, Harald Hougsrud, Terje Viken og Reidar Kolsrud. Varamedlemmer: Kunt Amundsen og Kåre Randem.Her kan du lese mer og se flere bilder fra årsmøtet 2013,
klikk her...

Her kan du se trekningsliste for lotteriet 2013, klikk her...

29. november 2013

Kulturprisen - Odd Kolsrud


Odd Kolsrud er en flott ambassadør for Sør-Aurdal kommune og Valdres.  Odd Kolsrud har hele tiden hatt en stor hobby og det er skyting, både i Det frivillige skyttervesen og i Norges Skytterforbund.

Den treffsikre 1939-modellen har fått mange utmerkelser de senere årene. I skyttermiljøet kjenner alle han som ”Skytter-Odd”.
Han har prestert på høyt nivå i Valdres, Østlandet og i de senere år hele Norge og Norden.

Her kan du lese mer fra Kulturkvelden når Odd fikk tildelt årets Kulturpris, klikk her...Er Odd fra Valdres verdens beste veteranskytter?


Publisert i nettavisen til OA.no 02.12.2013
Geir Norling

Jeg skjønte ikke at det var en viktig telefon jeg fikk, da jeg var på elgjakt i høst. Så jeg registrerte bare nummeret, Jeg ringte ikke opp igjen før etter et par dager.

Da jeg fikk høre at jeg skulle få kulturprisen, ble jeg stum. Jeg tror ikke at jeg sa noe på flere minutter. Dette var utrolig overraskende på meg, sa en stolt kulturprisvinner, Odd Kolsrud, da han V-73 år-skytteren fikk kulturprisen av varaordfører Svein Bakke i et fullsatt kulturhus i Begnadalen fredag kveld.

Her kan du lese hele artikelen i Oppland Arbeiderblad, klikk her...

Årsmøte 2014

Her kan du se innlegg vedr årsmøte i 2014, klikk her...

Skytingens dag 18.05.14, se reporasje fra dagen, klikk her...

Her kan du se Terminliste, klikk her...

Her noen linker til repotasjer over Odds meritter i 2014:Odd med 8 medaljer og 2134 tiere, klikk her...

Odd verdens beste veteranskytter, klikk her...

Odd på Landsskytterstevnet, klikk her....