JOKER FINNØEN!


Publisert:  03.03.09

Nytt tilbud hos Joker

Innehaver Karin Finnøen og hennes ansatte kan nå ønske kundene velkommen til Joker Finnøen i Begnadalen, og deres nye tjeneste «Bank i Butikk.


Innehaver Karin Finnøen (t.v.) og de ansatte Brit-Jorunn Nybakke, Bjørg Lien og Vibeke Amundsen kan nå tilby sine kunder 'Bank i butikk».


Det er vel rundt fire år siden vi åpnet «Post i Butikk». Nå tilbyr vi også «Bank i Butikk». Kundene kan betale varer og regninger samtidig, det er praktisk og enkelt, sier Karin Finnøen.
Norgesgruppen, som Joker er en del av, startet høsten 2007 med bank i butikk som et pilotprosjekt sammen med DnB NOR og Postbanken. Siden den gang har det blitt mange butikker som tilbyr det samme.
– Dette er en ekstraservice til kundene. De kan utføre banktjenester som for eksempel å sette inn på egen konto inntil 20.000 kroner, ta ut inntil 5000, betale regninger, foreta giroutbetaling opp til 15 000 og få opplyst saldo på sin konto, forteller Finnøen.
Alt foregår i vanlig kasse, og gjøres ved hjelp av bankkort og pinkode. Dermed kan kundene utføre banktjenester på flere steder enn i banken. Bank i butikk følger butikkens åpningstid.
– Joker Finnøens totale tilbud blir mer fleksibelt og bedre, for de av kundene som ikke har anledning til å utføre banktjenester i bankens åpningstid, sier innehaver Karin Finnøen.

Artikelen er hentet fra Avisa-Valdres publisert 3.3.09


Nettsideansvar:  Reidar Schlytter