B

Publisert:  20.10.14

Begnadalen/Bagn/Hedalen seriemestere i J-16

Elling Weimodet

BBH Sør-Aurdal  ble i helgen seriemestere i J-16, 2. divisjon , avd 2 etter seier  3 – 0 borte over Lillehammer KFK J-16 2. BBH Sør-Aurdal  trengte i utgangspunktet kun uavgjort for å sikre seg seriemesterskapet.

Både Gjøvik-Lyn og Toten/Kolbu KK/Kapp kunne ved tap for BBH ta seriemesterskapet fra sør-aurdølene. Jentene fra Sør-Aurdal ville imidlertid ikke finne seg i det. Før det var gått 2 minutter hadde Oda Grønbrekk vist frem sitt finte-reportoar  og ført laget opp i ledelsen. 25 minutter ut i kampen fulgte Vårin Kløvstad  opp med en scoring etter flott kombinasjonsspill , og jentene kunne gå til pause med en 2 – 0 ledelse.

I andre omgang hadde jentene fra Sør-Aurdal flere sjanser til å punktere kampen, men kun Gunhild Myrvang Bakke fikk hull på byllen. Hun var påpasselig fremme på en retur inne i feltet, og fastsatte sluttresultatet til 3 – 0 til BBH Sør-Aurdal.

Jentene fra Sør-Aurdal avsluttet derfor en meget positiv sesong med seriemesterskap. Dette var tittel nr to for jentene, ettersom de også vant årets DnB-cup. Jentene startet sesongen med deltakelse i Etnedals-cupen. Her var det kun færre antall scora mål som skilte dem fra semifinalen. Vårsesongen i 1. divisjon ble en tøff, men nyttig erfaring.

Det unge laget fikk med seg en verdifull erfaring som de fikk god nytte av i Norway Cup og på høstsesongen. I Norway Cup ble jentene slått ut i 16-dels finalen i A-sluttspillet av engelske Hampton FC med tap 2 – 3.

Laget har i høstsesongen stått frem med stor arbeidsmoral, godt tempo i spillet, høy lagmoral og masse sprudlende humør. Laget har totalt i år benyttet 21 spillere. 11 spillere fra Bagn, 7 spillere fra Begnadalen og 3 spillere fra Hedalen.

Bak fra venstre: Victoria Granås, Nora Haugen, Gunhild Myrvang Bakke, Olaug Myrvang Bakke, Elling Weimodet (trener), Synne Strømmen, Elin Veimodet, Sandra Nybråten, Maiken K. Dyve, Oda Grønbrekk og Eirill Aamodt.  Foran fra venstre: Mina Sofie Schlytter, Ingrid Rustebakke, Marie Veimodet, Vårin Kløvstad, Karoline Dahlen, Marianne Bang Skjerpen og Anine Sætrang. Trener Wegger Sætrang var fotograf.

Nettsideansvar:  Reidar Schlytter