B

Trim-motivasjonsgruppa i Begnadalen


Publisert:  17.09.17  Festlig samvær med trim-motivasjonsgruppa i Begnadalen

Reidar Schlytter

Ildsjel for trim-motivasjonsgruppa  i Begnadalen,  Rune Stenslette ønsket trimdeltakere, sponsorer og gjester velkommen til festlig samvær i Begnadalen Samfunnshus fredag 16. september 2017.
 
Det ble et flott arrangement med hele 74 deltakere. Det ble servert viltgryte, drikke, kaffe og kaker. Av gjester vil vi nevne leder for Diabetsforbundet Valdres, Sissel Rogne.  Fra fylket Øyvind Dammen og representanter fra sponsorene og næringslivet i Valdres og Ringerike,

Høydepunktet var når Rune foretok loddtrekning på flotte gevinster som var gitt av sponsorer i løpet av sesongen og de heldige vinnerne ble:


Vinnere av sykler var Bjørn Kolsrud , Gunvor Strandbråten og Sigrun Odden.Takk til Nybråten Maskin ved Oddbjørn Nybråten for sponsing av de to syklene  og 1 sykkel sponset av Expert, Hønefoss. Pulsklokka ble vunnet av Astrid Hagen sponset av Elkjøp Valdres, Leira


Årets samarbeidspartner ble Copp Prix Nes i Ådal.


Årets Trimkonge ble Edvardt Gulsrud ,
Årets Trimprins ble Arne Høneren ,
Årets Trimdronning ble Gunvor Strandbråten og årets Trimprinsesse ble Aud Ruud.

Stående applaus fra deltakerne. Vi gratulerer!

Rune Stenslette takket alle som har vært med å sponset trimgruppa, både næringslivet i Valdres og Ringerike .Takket alle som hjalp til med arrangementet som gikk på skinner .Takket  pressen både avisa valdres og Oppland arbeiderblad. Takk til Øyvind Dammen som tok turen i regi fylket og takk til Jørgen Damslora Randem for kulturinnslag med munnspill.


Her flere bilder fra det flotte arrangementet:


Hovedpremier 2 sykler sponset av Nybråten Maskin og 1 sykkel fra Expert


Vinner av sykkel, Gunvor. Sigrun og Bjørn. Vinner av pulsklokke Astrid Hagen


Hovedvinnerne fikk også blomster


Årets trimdronning får utdelt diplom.


Årets trimkonge og trimprins


Takk til Øyvind Dammen


Foto: Rune Stenslette / Reidar SchlytterNettsideansvar:  Reidar Schlytter