B

Eldrerådet i Sør-Aurdal


Publisert:  16.10.17    
Flott eldrefest i Sør-Aurdal

Reidar Schlytter

Eldrerådet i Sør-Aurdal i samarbeid med Frivilligsentralem hadde invitert til eldrefest søndag 16. oktober 2017 for å markere FNs internasjonale eldredag. Arrangementet ble avviklet i nyoppussede  lokaler til Frivilligsentralen på Fossvang i Bagn.

 Det var 43 deltakere representert fra alle bygder,  og festen ble avviklet under en hyggelig ramme med god 3 retters middag, kaffe og kaker samt underholdning ved Vangstein`s.

Leder for eldrerådet i Sør-Aurdal Reidar Schlytter ønsket alle velkommen til festen, spesielt velkommen til varaordfører Trine Adde Hansebakken og leder for Oppland fylkes eldreråd Ingvill Fjeldstad Bøe m/sin ektefelle. I tillegg møtte Oddleiv Juvkam fra kommunen som orienterte om Sør-Aurdalshallen.

Varaordfører Trine Adde Hansebakken hilste fra kommunen og orienterte litt om bakgrunn for FNs internasjonale eldredag.

Leder for Oppland fylkes eldreråd Ingvill Fjeldstad Bøe orienterte om aktuelle saker som eldrerådet bør være opptatt av,  og hun fremhevet at eldrerådet i Sør-Aurdal har vært flinlke med å følge opp lokale og regionale saker.

Tidligere leder av Eldrerådet i Sør-Aurdal Dagny Dahlen takket for maten.

Styreleder i Frivilligsentralen Svein Bakke orienterte fra Frivillgsentralen og under kaffeserveringen ble det anledning til å bli med  på åresalg med mange flotte premier, Med flott dansemusikk fra Vangstein` s ble det anledning til dans.

Et absulutt hyggelig og velykket arrangement for de eldre i Sør-Aurdal,  takket være daglig leder i Frivillgsentralen som hadde regien for hele opplegget denne dagen.

Her noen bilder fra festen:


Pent dekket bord med høstfarger ( det var også nye mybler )


Premiebordet


Vangstein`s sto for underholdningen (fott musikk)
Dagny Dalen takker for maten
Dagens danseløve Arvid Skogstad svinger varaordføreren på dansegulvet (gitarboogie)


Foto: Reidar SchlytterNettsideansvar:  Reidar Schlytter