Skisesongen 2017-2018

Publisert:  18.11.17

Jostein blant de store

Klipp fra avisa Valdres av Kåre Strande 17.november 2017

Jostein Strandbråten gikk et bra løp, med tanke på at han fortsatt er juniorløper.

Jostein Schlytter Strandbråten fra Begna IL kom på en 125. plass av 156 som fullførte i fredagens 15 kilometer klassisk stil på Beitostølen.

Beitostølen: Med 158 startende i herrenes 15 kilometer klassisk tok det tid før alle var i mål på Beitostølen. Even Sæteren Hippe og Eivind Bakkene valgte å stå over 15-kilometeren for å konsentrere seg ett hundre prosent om lørdagens sprint, der de begge har store planer.

Hard løype - tungt føre
Jostein åpnet friskt og gikk et jamt og godt løp. Sluttida hans ble 45 minutter og 46 sekunder, noe som vitner om at føret var trått og løypa hard.
Martin Johnsrud Sundby vant oppskriftsmessig fredag, mens Petter Northug jr. sto over grunnet sjukdom.
Bedre i løypa
Jostein er også påmeldt søndag, og unggutten som har mange gode juniorplasseringer bak seg gjør helt rett i å prøve å spise kirsebær med de store. Det er sånn man blir bedre i løypa.

Nettsideansvar:  Reidar Schlytter