BPublisert:  02.01.19  
En fantastisk nyttårskonsert i Begnadalen kirke


Klipp fra avisa-Valdres av Emmy Bakkom 02.01.19


Marilyn Almeida, Osvald Fossholm, Anders Løberg og sogneprest Signe Kvåle skapte stor stemning.

Dette ble en sterk opplevelse, og de fremmøtte hadde ikke lyst til å gå etterpå.

Medvirkende :
Marilyn Almeida
Osvald Fossholm
Anders Løberg
Sokneprest Signe Kvåle
.
Signe prest ønsket velkommen til en fullsatt kirke. Hun antok at det nå var etablert en tradisjon med nyttårskonsert i kirken.
Det var ikke inngangspenger, men alle kunne gi det de ønsket slik at det ble mulig med senere arrangement.
Osvald og Marilyn åpnet med Panis Angelicus. Utrulig at de med sine flotte stemmer fyller hele kirkerommet. Det ble en minnerik konsert og vi som tilhørere ble fylt med andaktsfølelse som vi kunne ta med oss videre inn i nyttårskvelden.Signe prest minnet oss på ordet fred og vår fredsfyrste. Hun lurte på om vi kunne trenge en fredsfyrste, oversatt til mer moderne språk, en fredsminister. Hun ba oss også tenke over hvordan vi brukte tiden, og at vi ikke måtte glemme og ta vare på øyeblikkene. Andes Løberg overbeviste igjen om at han kan håndtere klaver og orgel. Det var høg kvalitet over det alle fire gav oss før vi skulle fortsette nyttårsfeiringen.


Kirken fremsto aldeles vakker denne kvelden.

Høgdepunktet ble da vi fikk høre : O helga natt. Alle reiste seg og ingen hadde lyst til,å gå etterpå. Signe prest spurte om å få høre et ekstra nummer og ga de medvirkende konfekt samtidig som hun minnet om hvor mye arbeid den enkelte hadde lagt ned for at vi skulle få en enorm flott opplevelse, Tusen takk for en fantastisk konsert.


Foto: Emmy BakkomNettsideansvar:  Reidar Schlytter